KIRIKKALE / MERKEZ - LEYLA İSA AKTUĞ İLKOKULU

Mrt

Okulumuz İlkokul öğrencilerine Rehberlik Araştırma Merkezi öğretmenlerince Sınır Koyma ve Mahremiyet Eğitimi konulu seminer verilmiştir.

Mrt

Deprem anında yapılması gerekenlerle alakalı bilgilendirme yapıldıktan sonra okulumuzda deprem tatbikatı yapılarak tüm personelin toplanma alanında toplanması gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin 100.yılını coşkuyla ve sevinçle kutladık.

Okul Müdürümüz Mehmet YILDIZ okulumuzdaki görevine başlamıştır.

May

Okulumuz öğrencileri,okul içerisindeki ağaçlara kuş yuvası yaparak astılar.Hayvanlara karşı  duyarlılıklarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84'ncü yılı ile ilgili yurt genelinde olduğu gibi Okulumuz Leyla İsa Aktuğ İlkokulunda da düzenlenen  anma programı ile anıldı.Atamızı saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99.yılını coşkuyla ve sevinçle kutladık.

Mrt

Okuılumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi, yapılan program ile kutlandı. İnancın zaferinde Çanakkale Şehitlerimizi, tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile saygı duruşu ve şükranla bir kez daha anıyoruz.